Sosyal Medya

Güncel

FET֒nün gizli okullarında ajanları böyle yetiştirmişler

Devlete sızmak için her alanda takiye yapan FETÖ'nün yeni yöntemleri deşifre edildi.



Ä°zmir Cumhuriyet BaÅŸsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruÅŸturmasında gizli tanık olarak ifade veren bir askerin beyanlarıyla ortaya çıkan okullarınsa, Ankara’da Anafartalar Koleji, Ä°stanbul’da Sirus Koleji olduÄŸu belirlendi.

Haber7'de yer alan habere göre, gizli tanık ifadesinde Gülen Örgütü içinde yaÅŸadıklarını ve Gülen’le görüşmelerini anlattı. Okuldan mezun olduktan sonra Fetullah Gülen’in Pensilvanya’da yaÅŸadığı kampa gittiklerini ve orada 7-8 gün kaldıklarını anlatan gizli tanık “Orada teÄŸmen rütbelerimizi Fetullah Gülen dua ederek taktı” dedi.

'BAÅžINI KAPATMA' DEDÄ°

EÅŸiyle beraber tekrar görüşmek için Gülen’den randevu aldıklarını belirten gizli tanık orada yaÅŸananları, “Ben kendisine TSK’dan ayrılmak istediÄŸimi söyledim, bana ‘Ayrılman doÄŸru deÄŸil, bizden olan her TSK mensubu hizmet hareketi için, bizim için çok kıymetli. Paranız daha bereketli olur” dedi. EÅŸimin ilk sorusu ise, ‘Kocamın kurmaylık hakkı bittiÄŸi için kapanmak istiyorum’ oldu. O da eÅŸime, ‘Kapanman doÄŸru olmaz. Herkes sizi böyle tanıdı, kapanırsanız çok daha fazla dikkat çekersiniz’ diyerek müsaade etmedi” ÅŸeklinde anlattı.

ANLAÅžILMAYACAK OKULLAR

EÅŸinin “Çocuklarımızı tedbir için cemaatin okullarına gönderemiyoruz. Ne yapmamız gerekiyor?” diye bir soru daha sorduÄŸunu anlatan gizli tanık “Fetullah Gülen eÅŸime, ‘Cemaatin olduÄŸu anlaşılmayacak özel okullar kurduk. Bu hususta talimat verdiÄŸimiz abileriniz ile görüşün. Ankara’daki bu okullara sizi yönlendirsinler. Bu okullar sizin gibilerin ve hakim, savcı ile bürokrat kesiminden arkadaÅŸlarımızın çocukları okuyabilsin diye kuruldu’ ÅŸeklinde beyanda bulundu” diye konuÅŸtu.

KRİPTOLARIN ÇOCUKLARI

Gizli tanığın ifadelerinin ardından ortaya çıkan okulların Özel Anafartalar ve Sirus Koleji olduÄŸu belirlendi. Ä°stanbul’da faaliyette olan Sirus Koleji’nin AtaÅŸehir ve Merdivenköy’de iki ÅŸubesi bulunuyor. Ankara’da faaliyet gösteren Anafartalar Koleji’ninse Çankaya ve Çayyolu’nda iki okulu vardı. Kolejin Çankaya ÅŸubesi önceki gün kapatıldı. Atatürkçü kimliÄŸiyle eÄŸitim verilen okullarda FETÖ’nün kriptolu askerleri, yargı ve bürokratlarının çocukları eÄŸitim görüyor.

ASKERİ OKULLARA GÖNDERDİLER

Bu okullarda sadece FETÖ mensuplarının değil dışarıda bulunan ve zeki, yetenekli çocukların da okutulduğu öğrenildi. Bu çocuklar burada eğitim gördükten sonra askeri okullara gönderiliyorlar. Bununla birlikte yargıda görev yapmalarını istedikleri öğrencileri de bu okullarda okutuyorlar.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.